Hvordan laves syltede rødløg

Hvordan laves syltede rødløg

Der er mange forskellige måder at lave og tilberede syltede rødløg på, så hvordan du ender med at ville lave dine syltede rødløg, afhænger ikke mindst af den smag du ønsker at opnå af dine syltede rødløg.

Generelt og overordnet set vil det at lave syltede rødløg indeholde følgende elementer:

  • Rødløg
  • Eddike
  • Sukker
  • Vand

Under tilberedelsen til at lave syltede rødløg starter du med at skære rødløgene i tynde ringe, hvorefter du overhælder dem med kogende vand, hvor der er tilsat eddike og sukker. Blanding af rødløg, kogende vand, eddike og sukker stilles herefter på køl.

Vil du gerne finde nogle lækre måder at tilberede syltede rødløg på, og opskrifter du kan bruge dine syltede rødløg til, kan du se meget mere om syltede rødløg på syltederoedloeg.dk, hvor du finder en masse inspiration og viden til madlavning, så du kan lave rigtig lækker med med dine syltede rødløg.

Skriv et svar