Noget du vil ændre med dig selv: Prøv motivationssamtalen

Noget du vil ændre med dig selv: Prøv motivationssamtalen

Der er mange, der går rundt og døjer med forskellige slags problemer – nogle værre end andre. Der er dem, der har nogle småting, som blot sker i perioder, og som derfor ikke går så meget ud over hverdagen Men så er der altså også dem, som har problemer, der er altoverskyggende i hverdagen, og som står i vejen for, at man kan have det godt. Her kan motivationssamtalen måske være noget.

Det første skridt i den rigtige retning

Hvis du går med problemer, både angående dit sind og din livsstil, som er forstyrrende for dig selv og den hverdag, du lever i, så kan du eventuelt overveje at søge professionel ved eksempelvis at tage til motivationssamtalen. Med en professionel psykolog til at guide dig igennem nogle af de problematikker, du står over for i hverdagen, før du i hvert fald noget aktivt for at få det bedre.

Lukket for kommentarer.