Køb dit magnet bånd hos Larko

Køb dit magnet bånd hos Larko

Hvis du arbejder på kontor, ved du allerede, hvor vigtigt det er, at du ikke løber tør for ting som kuglepenne, clips og printerpapir. Du kan dertil med rigtig god grund overveje at inkorporere magnetbånd i din arbejdsrutine.

Hvad er magnetbånd?

Magnetbånd er en rulle af fleksible magneter, som er udskåret af magnetfolie. Ved hjælp af en saks eller en hobbykniv kan du nemt selv afkorte båndet, og desuden tillader magnetbåndet dig at skrive direkte på overfladen.

Magnet båndet har den store fordel, at du, når du bruger båndet, slipper for at skrive og slette på et whiteboard, men i stedet blot kan flytte rundt på båndet, som det passer dig. Med magnetbånd kan du altså både spare tid og energi.

Hvor kan jeg købe magnetbånd?

Der findes en del danske forhandlere af magnetbånd. Én af de mest populære er https://larko.dk/magnetfolie/magnetbaand. Larko har et stort udvalg, og deres produkter er desuden til at betale.

Lukket for kommentarer.