Køb et håndstempel i dag

Køb et håndstempel i dag

Har du et hjemmekontor, hvor du skal bruge et håndstempel? Eller kunne du bare godt tænke dig et? Så læs med her og se, hvor du kan købe et i dag.

Hvad er det?

Et håndstempel er et stempel, hvorved man kan stemple for eksempel sit firmanavn eller sit eget navn. Det hedder et håndstempel, fordi man kan bruge sin hånd til at stemple med, da det ikke er særligt stort. Du kan se eksempler på et håndstempel her.

Stempl pakkerne inden afsendelse

Det er en smart ting at have, hvis du har et firma, som for eksempel sender mange pakker ud. På den måde kan du nemlig stemple pakkerne, inden de skal afsted, og så er det god reklame. Det er også smart, hvis der er mange ting der skal skrives under, så kan man blot stemple, i stedet for at finde kuglepennen frem hver gang.

Lukket for kommentarer.