Ambu aktie faldet grundet uro i Ukraine

Ambu aktie faldet grundet uro i Ukraine

De store geopolitiske spændinger mellem Ukraine og Rusland har medført et stort kursfald i Ambus aktie. Ambu aktien er i forvejen allerede anset som en aktie, der er dyrt prissat, samt er det også en meget shortet aktie. Alt dette har gjort, at aktien er faldet meget. Det er altså en kombination af forskellige ting, som har medført at ambu aktien er faldet den seneste tid.

Der er ikke plads til mange flere skuffelser

Flere eksperter siger, at Ambu aktien ikke kan tåle flere skuffelser. Man siger at aktiekursen vælter baglæns, hvilket skylde en række skuffende udmeldinger fra firmaet samt en stor del short-positioner i aktien fra udenlandske investorer. Man skal derfor undersøge aktien nøje inden man vælger at gå ind i den. Det bliver spændende om Ambu kan rejse aktien igen efter en skuffende periode det sidste lange stykke tid. Læs mere på ambu-aktie.dk.

Lukket for kommentarer.